Ledige stillinger

Dine muligheder hos os

Er du villig til at tage det ekstra skridt? Hos YASKAWA udfordrer vi ineffektivitet ved hjælp af nyskabende, robotbaseret automatisering. Vi stræber efter at skabe en virksomhed, der drives af folk med et engagement, der sikrer, at vores kunder altid vil vælge YASKAWA frem for vores konkurrenter.

Med henblik på at nå vores mål byder YASKAWA alle talenter velkommen og fokuserer på at rekruttere dedikerede folk med kvalifikationer, der passer til deres roller.

Hvis du har en stærk motivation og nyder de fordele, der er ved at samarbejde med folk fra forskellige kulturer og med forskellige baggrunde, kan YASKAWA tilbyde et spændende, stimulerende og udfordrende sted til at skabe en karriere.

Robot tekniker i verdensklasse

Robotcenter Danmark søger en erfaren robot tekniker, så vi sammen kan sikre vores videre udvikling.

Sammen med vores dygtige MOTOMAN systempartnere oplever vi stor succes. Vi har en klar strategi om at sælge gennem vores systempartnere og supportere dem på højeste niveau samt bygge langsigtede og stærke partnerskaber.

Arbejdsopgaverne er blandt andet programmering, idriftsætning, simulering, service og vedligehold, samt undervisning, support, dokumentation og rådgivning. Opgaverne er mest hos vores systempartnere og deres kunder.

Vi forventer at du er kundeorienteret og kan arbejde selvstændigt. Vi er lige så fleksible som du er, så vi udnytter vores samlede muligheder bedst.

Vi lægger vægt på et stort overblik, fokus på resultater, samt en god samarbejdsevne internt såvel som eksternt. Du trives i en travl hverdag med krævende kunder og gode kolleger, og er villig til at gøre en positiv forskel, så Yaskawa MOTOMAN kan fastholde sin position som en af verdens største robotproducenter med 400.000 solgte robotter.

Robotcenter Danmark står for salg, service og support på Yaskawa MOTOMAN robotter på det danske marked. I Danmark er vi 6 mand, i Europa er vi 800 mand.

Du kommer til at arbejde med den nyeste robotteknologi, er med til at sikre danske arbejdspladser mod udflytning og Ensidigt Gentaget Arbejde. Samtidig får du plads på et suverænt hold. Den rigtige lønpakke og den bedste pensionsordning er en selvfølge.
Ansøgning bilagt CV fremsendes til: CEO Jesper Gandrup på jesper.gandrup@robotcenter.dk
Stillingen ønskes besat hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovenstående stilling er du velkommen til at kontakte vores tekniske chef Gert Simoni på telefon 7022 2477 eller gert.simoni@robotcenter.dk

Velkommen på vinderholdet