YASKAWA Europe GmbH

YASKAWA Europe GmbH

Din forretningspartner på vejen til succes

YASKAWA Europe er baseret i Eschborn i Tyskland og tilbyder mekatronik- og robotløsninger til virksomheder i hele Europa, Mellemøsten, Afrika og SNG-staterne. Med datterselskaber i disse regioner og europæiske produktionssteder er vi tæt på disse markeder.

Siden sidst i 2012 har VIPA været en del af YASKAWA-familien, hvor de sluttede sig til Drives & Motion og Robotics som en tredje division. Virksomheden er baseret i Herzogenaurach i Tyskland og udvikler og producerer PLC'er, I/O-systemer og avancerede industrielle MMI'er.

Divisioner

Drevteknologi
Drevteknologi

Drev & bevægelse

Frekvensomformere, servodrev og maskinstyreenheder samt kundespecifikke drev og styresystemer fra YASKAWA har vist deres værdi på markedet i årevis. Vores erfaring med fleksible automatiseringsløsninger og ekspertise i en lang række brancher og applikationer gør os til en kvalificeret samarbejdspartner til udvikling af systemløsninger.

Robotter & anlægsteknik
Robotter & anlægsteknik

Robotter

YASKAWA er en af de største producenter af industrielle robotter med 350.000 robotter installeret på verdensplan. Udover anvendelsesorienterede varianter, såsom svejse-, palleterings-, male- og håndteringsrobotter, omfatter den brede vifte af robotter også robotter designet til laboratorie- og renrumsapplikationer samt nøglefærdige automatiserede svejseanlæg i topkvalitet.

Kontrolteknologi
Kontrolteknologi

VIPA

I årevis har VIPA været en drivkraft inden for innovation i PLC:er og MMI:er. VIPA afrunder dermed YASKAWA porteføljen af centrale styreenhedsprodukter og giver kunderne mulighed for at købe kraftige systemer fra en enkelt leverandør.

Bestyrelse

Den administrerende direktør for YASKAWA Europe GmbH:

Manfred Stern
Manfred Stern
President & CEO Yaskawa Europe
Managing Director
Bruno J. Schnekenburger
Bruno J. Schnekenburger
President, Robotics Division
Managing Director
Norbert Gauß
Norbert Gauß
President, Drives & Motion Division
Managing Director

1,600

Medarbejdere i Europa

30

Kontorer

7

Produktionsanlæg

Facts

Europæisk produktudvikling, applikationssupport, salg, rådgivning, reparation, service og uddannelse