Innovationer

MOTOMAN HC10
MOTOMAN HC10

Robot der samarbejder med mennesker

MOTOMAN HC10 robotten der samarbejder med mennesker har 6 akser og en nyttelast på 10 kg.

Strøm- og kraftbegrænsningsteknologi sikrer operatørsikkerhed ved at stoppe robotten i tilfælde af kontakt.

 

MOTOMAN-HC10

Watch the video

 

 

CSDA10F
CSDA10F

To-armede robotter

For at opnå menneskelignende fleksibilitet i fuldautomatiske samleprocesser har de to-armede robotter 15 akser. Dette er den bedste måde at gengive det menneskelige arm- og skulderområde på, og det gør samleprocesser hurtigere og mere præcise.

Se videoen

MS80W
MS80W

Let konstruktion og energieffektivitet

Stadig lettere og mere energieffektive robotter gør det muligt at øge effektiviteten og dermed tilføje større værdi, selv i tilfælde ved anvendelser med små og mellemstore produktionspartier. Udviklingen af lette tænger og letvægts punktsvejsepistoler hjælper betydeligt til at reducere energiforbrug og omkostninger i det samlede system. Vi har perfektioneret øget energieffektivitet ved hjælp af en effektiv programmering og optimering af processer.

Se videoen

Kinetiq undervisning
Kinetiq undervisning

Samarbejde mellem menneske og maskine

Operatører og robotter arbejder hånd i hånd - alt sammen for menneskernes skyld. Robotten selv påtager sig opgaven med arbejdssikkerhed. Sikkerhedssystemer såsom sikkerhedshegn, afskærmninger og sikkerhedsovervågningssensorer, der adskiller personalet fra farer, er ikke længere påkrævet. Dette fritager personale fra at skulle udføre hyppigt tilbagevendende og især anstrengende opgaver, mens kvaliteten af arbejdet fortsætter med at være konstant.