Job offers

Your career at YASKAWA

Are you willing to go the extra mile? Yaskawa Nordic maximizes other companies' production using innovative automation. We want to be so dedicated that customers always choose a solution from Yaskawa in front of our competitors.

To succeed, we would like to recruit dedicated people with special knowledge.

If you are highly motivated, and appreciate working with people with different culture and background, we have an exciting, stimulating and challenging workplace for you.

Robot tekniker i verdensklasse

Robotcenter Danmark søger en erfaren robot tekniker, så vi sammen kan sikre vores videre udvikling.
Sammen med vores dygtige MOTOMAN systempartnere oplever vi stor succes. Vi har en klar strategi om at sælge gennem vores systempartnere og supportere dem på højeste niveau samt bygge langsigtede og stærke partnerskaber.

Arbejdsopgaverne er blandt andet programmering, idriftsætning, simulering, service og vedligehold, samt undervisning, support, dokumentation og rådgivning. Opgaverne er mest hos vores systempartnere og deres kunder.

Vi forventer at du er kundeorienteret og kan arbejde selvstændigt. Vi er lige så fleksible som du er, så vi udnytter vores samlede muligheder bedst.

Vi lægger vægt på et stort overblik, fokus på resultater, samt en god samarbejdsevne internt såvel som eksternt. Du trives i en travl hverdag med krævende kunder og gode kolleger, og er villig til at gøre en positiv forskel, så Yaskawa MOTOMAN kan fastholde sin position som en af verdens største robotproducenter med 400.000 solgte robotter.

Robotcenter Danmark står for salg, service og support på Yaskawa MOTOMAN robotter på det danske marked. I Danmark er vi 6 mand, i Europa er vi 800 mand.

Du kommer til at arbejde med den nyeste robotteknologi, er med til at sikre danske arbejdspladser mod udflytning og Ensidigt Gentaget Arbejde. Samtidig får du plads på et suverænt hold. Den rigtige lønpakke og den bedste pensionsordning er en selvfølge.
Ansøgning bilagt CV fremsendes til: CEO Jesper Gandrup på jesper.gandrup@robotcenter.dk
Stillingen ønskes besat hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovenstående stilling er du velkommen til at kontakte vores tekniske chef Gert Simoni på telefon 7022 2477 eller gert.simoni@robotcenter.dk

Velkommen på vinderholdet

Contact

If you have questions about your application or about job vacancies, we would be happy to assist
you personally.

Human Resource Department in Eschborn

YASKAWA Europe GmbH
Drives & Motion Division + Headquarters
Hauptstrasse 185
65760 Eschborn
Germany

Telephone:          +49(0)6196/569-300
Fax:                +49(0)6196/569-398
e-Mail:             go4careernoSpam(at)yaskawa.eu.com

Human Resource Department Allershausen

YASKAWA Europe GmbH
Robotics Division
Yaskawastr. 1
85391 Allershausen
Germany

Telephone: +49(0)8166/90-0
Fax: +49(0)8166/90-103
e-Mail: personalnoSpam(at)yaskawa.eu.com