Håndtering / montering

Materialehåndtering

Materialehåndteringsrobotter bruges til at flytte, indføre eller frigøre dele eller værktøjer til eller fra et bestemt sted, eller til at overføre dele fra den ene maskine til en anden. Produktionsvirksomheder fra hele verden integrerer materialehåndteringsrobotter i deres systemer på grund af deres hastighed, præcision og omkostningseffektivitet. Sammenlignet med manuel håndtering sikrer de også en ensartet kvalitetsstandard og et højt niveau af gentagelsesnøjagtighed. 

Industrielle robotter, hvoraf mange har synsteknologi eller andet udstyr, frigør fabrikkens personale fra kedelige og repetitive produktionslinjeopgaver, hvilket resulterer i øget produktivitet og produktkvalitet.

Robotterne eliminerer driftsafbrydelser, reducerer lønomkostningerne og giver et højt afkast af investeringen. De kan også være i drift 24 timer i døgnet hele året rundt.

18 Motoman robotter gør det mulig for IKEA at produceret en samlet, kompakt pakket "Billy" bogreol hver 6. sekund! Det er 40.000 enheder pr. uge.

Robotløsningen hjælper også med at spare 20 % af produktionsomkostningerne. Videoen illustrerer forskellige håndterings- og pallestablingsapplikationer. 

Kantpressebetjening

Takket være det modulære programdesign og tangskiftesystemet er implementering af anlægssystemet yderst fleksibelt og kan tilpasses hurtigt skiftende produktionskrav. 

Et sensorsystem sikrer høj kvalitet og den nødvendige beskyttelse mod maskinnedbrud, forarbejdningsfejl, spild mv., og sikrer dermed identisk håndtering for hvert arbejdsemne. Anlægsvarianten er underlagt størrelsen og vægten af komponenten. Robotter fra den komplette MOTOMAN ES og MOTOMAN HP serie vælges i henhold til dette. 

I denne video bruges to Motoman robotter til at sikre problemfri automatisering til en Amada EMZ 3610 PDC stansemaskine og en Amada HFE 100.25 kantpresse.

Fordele:

 

 

  • Øget effektivitet
  • Egnet til små partier på grund af MOTOMAN MotoBend offline programmeringssoftware
  • Reduceret afhængighed af manuel arbejdskraft
  •  

Montering

Industrielle robotter kan have synsteknologi eller andet udstyr, frigør fabrikkens personale fra kedelige og repetitive produktionslinjeopgaver, hvilket resulterer i øget produktivitet og produktkvalitet.

Robotterne eliminerer driftsafbrydelser og giver et højt afkast af investeringen. De kan også være i drift 24 timer i døgnet hele året rundt.

Denne video viser forskellige typer af Motoman robotter såsom den traditionelle 6-aksede robot med leddelt arm, SCARA robotten og en to-armet robot, som arbejder i en række forskellige situationer med montering af elektroniske komponenter, herunder:

 

  • Montering af printkort
  • Lodning
  • Kabelmontering