Yaskawa Europe GmbH

Global Teknologileverandør,
Europæisk Aktør

Global
Innovativ,
Tæt på kunderne

Yaskawa er en virksomhed med mennesker, der følger deres lidenskab – drevet af visionen om en smartere fremtid med avancerede teknologier, som sparer kostbar tid og energi. Og for os er hver dag en ny chance til at lave fremskridt.

Vores mål er at bidrage til samfundets udvikling ved at forbedre virksomhedens natur, forøge vores branches ydelse og produktivitet og derfor vores daglige liv. Naturligvis fremmer vi vedvarende ressourcer for at sikre et sundt miljø – for en bæredygtig planet for os alle.

Yaskawa Europe er baseret i Eschborn i Tyskland og tilbyder mekatronik- og robotløsninger til virksomheder i hele Europa, Mellemøsten, Afrika og SNG-staterne. Med datterselskaber i disse regioner og europæiske produktionssteder er vi tæt på disse markeder.

Our

Management

Bruno J. Schnekenburger

President and CEO

Yaskawa Europe

Manfred Stern

Corporate Officer

Regional Head Yaskawa Europe

Miika Reinikka

President

Environmental Energy Division (The Switch)

Marcus Mead

President

Robotics Division

Drives Motion Controls

Inverterdrev, servodrev, maskinstyreenheder, PLC’er og HMI’er samt kundespecifikke drev og styresystemer fra Yaskawa har vist deres værdi på markedet i årevis. Vores erfaring med fleksible automatiseringsløsninger og ekspertise i en lang række brancher og applikationer gør os til en kvalificeret samarbejdspartner til udvikling af systemløsninger. Hele produktporteføljen fra Yaskawa gør det muligt for kunder at få styreenhedsprodukter og effektive systemer fra en enkelt leverandør.

Robotics

Yaskawa er en af de største producenter af industrielle robotter med 400.000 robotter installeret på verdensplan. Ud over anvendelsesorienterede varianter, såsom svejse-, palleterings-, male- og håndteringsrobotter, omfatter den brede vifte af robotter også robotter designet til laboratorie- og renrumsapplikationer samt nøglefærdige automatiserede svejseanlæg i topkvalitet.

Environmental Energy

Miljøenergi beskriver Yaskawas aktiviteter på virksomhedsområderne vindenergi, solenergi og maritime anvendelser. Mens vind og sol omfatter vores bidrag til brugen af vedvarende energi, sikrer vores maritime produkter, at skibes miljø- og energibalance forbedres betydeligt. Motorer og omformere med permanente magneter rækker fra 200 kW til 8,0 MW. Det udvider vores portefølje for store elektriske applikationer som f.eks. vindmøller og andet og skaber et solidt grundlag og en effektiv forstærkning til at gå videre på vores fremskyndede vej til gøre verden bedre med elektriske drivlinjer.

1 900

Medarbejdere i Europa

>100

Distributions partnere

8

Produktions afdelinger

23

Virksomheds enheder