Lift

En partner til elevatorindustrien

Yaskawa har en imponerende kundebasis og en enorm erfaring inden for elevatorapplikationer. Utallige systemer bevæger sig takket være afgørende komponenter produceret af Yaskawa. Du lægger måske ikke mærke til dem ved første blik. Som producent af originaludstyr tilbyder vi vores partnere muligheden for modeller uden Yaskawa branding. Vi leverer en lang række forskellige muligheder for at leve op til dine krav:

  • Drevpakker der består af synkronmotorer og L1000A elevator-frekvensomformere
  • L1000V og L1000A frekvensomformere til at modernisere elevatorsystemer
  • L1000H og Blain Hydraulics ventiler til hydrauliske elevatorer
  • J1000 Frekvensomformer til skydedøre

Fem Yaskawa løsninger

Yaskawa tilbyder løsninger til en lang række applikationer i elevatorindustrien, fra individuelle komponenter til moderniseringer og nye installationer til brugsklare pakkeløsninger.
 

1. Drevpakker med L1000A omformeren og en elevatormotor:

Koordineret pakke bestående af en frekvensomformer og en 16- eller 20-polet elevatormotor til kabelelevatorer konstrueret til belastninger på 400 til 2500 kg.

2. L1000A universel frekvensomformer

Den ideelle frekvensomformer til præcist og effektivt at styre synkrone eller asynkrone motorer i elevatorsystemer med eller uden gear.

3. Moderniseringssæt med L1000V

Dens output-interval og funktionalitet gør L1000V til et økonomisk overkommeligt valg til modernisering af elevatorer med maskiner, der ikke har hastighedsfeedback. Desuden reducerer den driftsomkostningerne for elevatorsystemer og giver samtidig en mere jævn kørsel.

4. Pakke til hydrauliske applikationer med L1000H

En innovativ ny løsning til krævende hydrauliske elevatorapplikationer. Kombinationen af en L1000H frekvensomformer og en EV4 ventil fra Blain Hydraulics sikrer jævn kørsel med ekstraordinær energieffektivitet.

5. Frekvensomformere til døre

Ud over simple lodret bevægelse styrer Yaskawa frekvensomformere også effektivt og omkostningsbesparende en bred vifte af bevægelser.