Aftryk

Yaskawa Europe GmbH

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany


Telefon:  +49 6196 569-300

Fax:      +49 6196 569-398

E-mail:    info(at)yaskawa.eu.com

 
Direktører

Manfred Stern, Bruno J. Schnekenburger, Marcus Mead

 

Domstolen i Frankfurt, HRB 88369

UST (moms) ID-nr.: DE 128 960 627

 

Ansvar vedrørende links

Vores websted indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har kontrol over. Vi påtager os derfor intet ansvar for indholdet på eksterne sider. Den der udbyder eller driver de linkede sider er altid ansvarlig for indholdet på disse sider.

De linkede eksterne sider er blevet revideret for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, der blev linket til dem. Intet ulovligt indhold blev fundet på det tidspunkt, der blev linket til de eksterne sider. Løbende overvågning af indholdet på de linkede sider er dog ikke muligt, medmindre der foreligger konkrete beviser for ulovligt indhold. Vi vil straks fjerne de respektive links, hvis der opdages eventuelle lovovertrædelser.

Ansvar vedrørende indhold

Indholdet på vores websted er udarbejdet med yderste omhu. Vi kan dog ikke garantere, at indholdet er korrekt, fuldstændigt eller ajourført. I henhold til § 7, afsnit 1 af den tyske lov om telemedier (TMG) er vi som tjenesteudbyder ansvarlige under generel lovgivning for vores eget indhold på dette websted. I henhold til §§ 8 til 10 TMG, er vi dog som tjenesteudbyder ikke ansvarlig for at overvåge overførte eller lagrede oplysninger fra tredjeparter eller for at undersøge omstændigheder, der tyder på ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger forbliver upåvirket under generel lovgivning. Ethvert ansvar i denne henseende gælder dog kun fra det øjeblik, vi får besked om den specifikke overtrædelse af loven. Når vi bliver opmærksomme på sådanne lovovertrædelser, vil vi straks fjerne det berørte indhold.

 

Den ansvarlige for indholdet i henhold til § 55 afsnit 2 RStVArmin Schlenk

Yaskawa Europe GmbH

Marketing

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany