Service kontakter

Komplet kundeservice

Vi tilbyder service og vedligehold tilpasset vores produkter i hele deres livscyklus. En komplet kundeservice der dækker vores produkter, systemer, applikationer og processer for at øge produktiviteten og oppe tiden i Deres produktionsanlæg.

Service Helpdesk 70 22 24 77 info.dk@yaskawa.eu.com
Reservedele 70 22 24 77 info.dk@yaskawa.eu.com

Vi laver reparation og renovering af MOTOMAN robotter med originaldele til fornuftige priser. En reparation giver din robot nyt liv og sikrer fuldt udbytte af investeringen. Vi giver gerne et overslag på prisen inden arbejdet udføres.

Skal jeres eksisterende MOTOMAN robot opdateres eller tilpasses nye krav?
For at klare nye opgaver og andre produktionskrav kan det være nødvendigt at tilpasse robotcellen. Vi hjælper med at flytte robotten, opdatere værktøj og/eller robotprogram i samarbejde med jer.

Hold din robot i topform. Vores serviceteknikere hjælper med at vedligeholde din robot med smøring og batterier. Vi tilbyder service på egne robotter såvel som importerede MOTOMAN robotter.
Vi foretrækker, at vore kunder laver en servicekontrakt med os. Vi får frihed til at optimere planlægningen, til gengæld giver vi rabat på service, såvel som reservedele og yderligere timer. En vedligeholdt robotcelle giver bedre oppetid, bedre kvalitet og mulighed for at forudsige kommende reparationer.

Hurtig service kan vi altid udføre da vi har et stort lager af tilgængelige reservedele og mange dygtige teknikere. Vi har på lageret i Horsens de fleste strategiske reservedele. Vi justerer vores reservedelsbeholdning efter hvor mange af hver robotmodel, der er i marken og derfor er der en god chance for, at vi kan levere meget hurtigt.

Teknisk support på telefon. Ring til os for at få hjælp med det samme. Vores erfarne serviceteknikere kan muligvis hjælpe dig hurtigt videre uden at skulle køre til robotten.