Servicetekniker søges

Vi sælger mange robotter, og de skal holdes ved lige, så de altid er klar til at yde deres bedste. Derfor søger vi en service tekniker til vores team, så vi sammen kan sikre vores videre udvikling. Arbejdsopgaverne er primært serviceeftersyn og vedligehold hos vores kunder i Danmark. Vi sørger for grundig oplæring.

Vi forventer at du er kundeorienteret og kan arbejde selvstændigt. Vi forestiller os at du har en grundlæggende mekanisk uddannelse og har lyst til at kombinere mekanik og IT.

Vi lægger vægt på et stort overblik samt en god samarbejdsevne internt såvel som eksternt. Du trives i en travl hverdag med krævende kunder og gode kolleger, og er villig til at gøre en positiv forskel, så Yaskawa MOTOMAN kan fastholde sin position som en af verdens største robotproducenter med mere end 500.000 solgte robotter.

Du kommer til at arbejde med den nyeste robotteknologi og er med til at sikre danske arbejdspladser mod udflytning og Ensidigt Gentaget Arbejde. Samtidig får du plads på et suverænt hold. Den rigtige lønpakke er en selvfølge.

Ansøgning bilagt CV fremsendes til: Filialdirektør Jesper Gandrup (jesper.gandrup@yaskawa.eu.com). Stillingen ønskes besat hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,

Jesper Gandrup, Filialdirektør